Hava Durumu

BUSİAD'da yeni dönem 3 projeyle başladı

Sönmez Medya'yı ziyaret eden BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay, yeni dönemde 3 projeye önem verdiklerini belirttiği konuşmasında, derneğin, gelecek genel kurulda alınacak kararla 'iş insanları' tabirini kullanacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUSİAD'da yeni dönem 3 projeyle başladı

HABER I ONUR FİDANSOY I

40 yaşına giren Bursa Sanayiciler ve İşadamları Derneği'nin Başkanı Ergun Hadi Türkay ve yönetim kurulu üyeleri, Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Türkay ve BUSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Bursa Hakimiyet ve ASTV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna, Bursa Hakimiyet yazıişleri müdürleri Kemal Göz ve Ali Kemal Aksakal'la beraber editörler de bulundu. Türkay, Bursa Hakimiyet, ASTV ve Radyo S ile yerelde önemli bir konumda bulunan kuruma başarılarının devamını dilediğini belirtti.

Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, bir medya grubu olarak tarafsız bir şekilde haber vermeye çalıştıklarını belirterek, BUSİAD'ın Bursa iş dünyasındaki yerinin önemli olduğunu söyledi. Özgün, Sönmez Medya'nın kurumlarıyla BUSİAD'ın takipçisi olduğunu belirterek, "Katma değer yaratan kurumlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

2023 HEDEFİ İÇİN EĞİTİM ŞART

Türkay, yeni dönemde üç projeye önem verdiklerini belirtti. 2.5 yıldır sürdürdükleri ve işverenler ile çalışanları bir araya getirerek, verimi artırma konusuna önemli katkılar sağlayan bir projeleri olduğunu belirten Başkan Türkay, "2023 hedeflerine ulaşmamız için önem arzeden konulardan birisi de eğitim... Eğitim konusunda da projeleri yoğunlaştırarak, sanayicinin en büyük sorunu olan kalifiye eleman sıkıntısına çare olmayı hedefliyoruz" dedi.
Türkay, üçüncü olarak da dijitalleşmenin günümüzde oldukça önemli hale geldiğini sözlerine eklerken, bu alanda da önümüzdeki dönemde projeler yürüteceklerini söyledi.

"Geçtiğimiz haftalarda TÜSİAD'ın adında bulunan "iş adamları" tabirinin, "iş insanları" olarak değiştirilmesi konusunda, BUSİAD'ın da böyle bir tasarrufu olacak mı?" sorusunu cevaplayan Türkay, "Yönetim Kurulu olarak böyle bir karar aldık. Önümüzdeki genel kurulda bunu gerçekleştirerek 'iş insanları' tabirini kullanmaya başlayacağız" dedi.

SÖNMEZ'E ZİYARET

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez'i ziyaret etti. Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün'ün de bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Türkay, Sönmez Holding'in Bursa ekonomisine olan katkısına vurgu yaparak, Celal Sönmez'e BUSİAD adına teşekkür etti. Sağladığı istihdamla Bursa'da fark yaratan Sönmez Holding'i takip ettiklerini dile getiren Ergun Hadi Türkay, Celal Sönmez'i de kutladı. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez de Bursa'nın önde gelen derneklerinden biri olan BUSİAD'ın önemli bir kurum olduğunu vurgulayarak, gerçekleştirilen etkinlikleri takip ettiklerini dile getirdi. Sönmez, derneğin 40'ıncı kuruluş yıldönümünü de kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.