Hava Durumu

BUTTİM'i geleceğe hazırlıyoruz

Genel Kurul üyeleriyle biraraya gelen BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, BUTTİM'in stratejik olarak gelişmesi ve geleceğinin planlanması için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUTTİM'i geleceğe hazırlıyoruz

DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ

Bu yıl Ocak ayında düzenlenen Genel Kurul Toplantısıyla göreve gelen BUTTİM Yönetim Kurulu, geride kalan 9 aylık dönemle ilgili bilgilendirme yapmak ve yeni dönem projeleri konusunda istişarelerde bulunmak amacıyla Genel Kurul üyeleriyle bir araya geldi. Bursa'nın önemli ticaret merkezlerinden biri olan Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi'ndeki ticaretin geliştirilmesi ve canlandırılması amacıyla çıktıkları yolda 9 ayı geride bıraktıklarını ifade eden Tiryaki, bu süreçte yaptıklarını ve gelecek dönemde yapmayı planladıkları projeler hakkında Genel Kurul üyelerini bilgilendirdi.

TİCARET CANLANMALI

Tiryaki şunları söyledi: "Öncelikle BUTTİM'deki ticaretin geliştirilmesi ve canlandırılması amacıyla, Valilik, Belediyeler, BTSO gibi şehrin dinamikleriyle ikili diyaloglara girerek ve BUTTİM'in de şehrimizin önemli bir değeri olduğunu hatırlatarak çalışmalarımıza başladık. BTSO'nun düzenlemiş olduğu Küresel Fuarcılık hizmetleri kapsamında 26 ülkeden şehrimize gelen Ev Tekstili ve Hazır Giyim Kumaşı Alım Heyetleri BUTTİM'de misafir edildi. Ayrıca Merinos'ta düzenlenen alım heyeti fuarlarında BUTTİM olarak da stant açıp ticaret merkezimizin tanıtımına katkı sağladık."

FİZİKİ ŞARTLARI REVİZE EDİYORUZ

Görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan da bahseden Tiryaki sözlerini şöyle sürdürdü: "Aidatlarda zam yapmayarak sakinlerimize bir milyon TL kazandırarak görevimize başladık. Geçiş döneminde yapılan ihaleleri gözden geçirerek, asansör ve sigorta sözleşmelerini yeniledik. Tahsilâtlarımıza gereken disiplin ve önemi getirerek tahsilatlarda bir düzenleme yaptık. Uzun zamandır sakinlerimizin istediği yük asansörü yapımına E Blokta başlandı. Ticaret merkezimizin fiziki şartlarını da geleceğe uyumlu hale getirmeye amaçladık."

Rakiplerinden önde olmalı

Sadece işlerin yürütülmesi ve fiziki şartların iyileştirilmesinin yanı sıra BUTTİM'in stratejik olarak gelişmesi ve geleceğinin planlanması için de çalışmalar yaptıklarını belirten Tiryaki hedeflerinden de bahsetti. Tiryaki şunları söyledi: "Ana parselimizle 106 bin metrekaresini koruyarak kalan 30 bin metrekaremize; bölgenin ihtiyacı olan hastane, kreş, bankalar için yerler tek katlı, perakende satışların artırılması için sosyal amaçlı yerler, kafeteryalar, lokantalar yapılabilir. BUTTİM'in geleceğe hazırlanması, hem aidat ödemelerimiz düşecek, hem de sizlerden ilave bir demirbaş gideri istemeden binamızın yenilenmesi ve BUTTİM'in ticari bir güç olarak rakiplerinden önde olması sağlanacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.