Hava Durumu

Büyük acı! Annesini de toprağa verdi

Emrah Serbes'in yaptığı kazada hayatını kaybeden 51 yaşındaki Nilgün Özçelik son yolculuğuna uğurlandı

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2017 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2017 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyük acı! Annesini de toprağa verdi

Yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan cenazesi alınan Özçelik, Manisa'nın Soma İlçesi'ne getirildi. Özçelik için Emir Hacı Hıdır Bey Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenazeye aileden geriye kalan tek kişi Ahmet Özçelik ile yakınları katıldı.

Özçelik için helallik alınırken, oğlu Ahmet Özçelik'in ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Daha sonra talihsiz kadının cenazesi Çaltılık Mezarlığı'na getirildi. Nilgün Özçelik, yine aynı kazada hayatını kaybeden çok sevdiği eşi emekli tapu kadastro memuru Ayhan Özçelik ve kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik'in yanına defnedildi.

Annesini, babasıyla kardeşinin yanındaki mezara koyan Ahmet Özçelik, burada gözyaşlarına boğuldu.


Anne Nilgün Özçelik

KAZAYI KAHVALTIDA ÖĞRENMİŞ

Maltepe Üniversitesi'nde öğrenci olan 23 yaşındaki Ahmet Özçelik'in kazayı kahvaltı yaparken öğrendiği öğrenildi. Annesi, babası ve kız kardeşini tatil için uğurlayan Özçelik'in işleri nedeniyle ailesiyle birlikte gitmediği belirtildi. Ahmet Özçelik, ailesinin mezarına su döktükten sonra mezarlıktan ayrıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Torbalı Cumhuriyet Savcılığının talebi üzerine, Serbes ile aynı otomobilde bulunan ve kaza sonrası aracı kendisinin kullandığını beyan eden Kenan Doğru'da kemer izi olup olmadığı incelendi. AA'nın haberine göre İzmir Adli Tıp Kurumundaki incelemede Doğru'nun vücudunda kemer izi olmadığı tespit edildi.

Araçtan alınan ve yine İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen kan örnekleri, Kenan Doğru ve Emrah Serbes'e ait DNA ile karşılaştırılacak.

HASTANEYE DİLEKÇE

Serbes'in kullandığı otomobilin çarptığı araçta yaşamını yitiren Özçelik ailesinin avukatı Mustafa Tırtır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 kişinin öldüğü trafik kazasında delil sayılacak en küçük bir ayrıntının bile göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

Serbes'in olaydan sonra tedavi için İstanbul'da Surp Pırgiç Ermeni Hastanesine gittiğini hatırlatan Tırtır, şöyle konuştu:

"Surp Pırgiç Ermeni Hastanesine delillerin karartılmaması ve gerçeğin ortaya çıkartılması yönünde gerekli hassasiyetin gösterilmesine ilişkin bir dilekçe verdim. Soruşturma ve kovuşturmanın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için hastane yetkililerinin de dikkatli olması gerekiyor. Dilekçede, Serbes ile ilgili muayene bilgi ve raporlarının üçüncü şahısların erişimine kapatılması, delillerin muhafaza altına alınması talebimiz yer alıyor."

Tırtır, kaza sonrası HGS, OGS ve güvenlik kamera görüntü kayıtları ile hava yastığında kan izin olup olmadığı ve emniyet kemeri izinin araştırıldığını öğrenen Serbes'in teslim olmaya karar verdiğini öne sürdü. Serbes'in "kendim geldim" vurgusu yapmaya çalıştığını aktaran Tırtır, "Aslında öyle bir durum söz konusu değildir. Herhangi bir şüphelinin tutuklanması için yasa gereği kaçma ve delilleri karartmanın söz konusu olması gerekir. Serbes, hem olay yerinden kaçmıştır hem de delilleri karartmıştır. Kendi yerine başka bir adamı suçlu göstermiş. Alkol muayenesinden kaçmıştır.

Serbes, emniyet kemeri izinden yakalacağını anladığı için teslim olmuştur." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.