Hava Durumu

Büyük kuşku! Atalay Filiz bir kişiyi daha öldürdü mü?

Polis, jandarma ve MİT'in en az 3 kişinin katil zanlısı olarak her yerde aradığı Atalay Filiz'in, kaçarken yanında taşıdığı valiz ve çantasını değiştirdiği ortaya çıktı. Öte yandan İzmir'e gittiği kesinleşen katil zanlısının, kiralamış olabileceği evin sahibini ya da birlikte kalmış olabileceği kişiyi öldürmüş olma ihtimali de değerlendiriliyor. Polis, İzmir'de son günlerde kaybolan kimsenin olup olmadığını da incelemeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyük kuşku! Atalay Filiz bir kişiyi daha öldürdü mü?
Tuzla’da 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı (40) öldürdükten sonra İzmir, Çeşme’ye kaçtığı belirlenen ve çok sayıda güvenlik görevlisi tarafından aranan Atalay Filiz soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Habertürk'ün haberine göre, Kayıkçı'nın cesedini attıktan sonra görüntülenen Atalay Filiz"in elinde valiz ve çanta bulunuyordu. İzmir'de ortaya çıkan kamera kayıtlarında görünen 2 valiz ve bir çantanın ise yeni olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı Atalay Filiz'in olayda kullandığı valizi ve taşıdığı çantayı bulunmayan bir yere attığı tahmin ediliyor.

İZMİR'DEKİ KAYIPLAR ARAŞTIRILIYOR


Öte yandan İzmir'e gittiği kesinleşen katil zanlının bir evde saklandığı ihtimali üzerine güvenlik güçlerinin arama çalışmaları da devam ediliyor. Katil zanlısının kiraladığı evin sahibini ya da birlikte kalacağı kişiyi öldürmüş olma ihtimalini degerlendirenpolis, son bir haftada İzmir'de kaybolan kimsenin olup olmadığını da incelemeye başladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.