Hava Durumu

Büyük operasyon: 35 ekip, 250 polis

Diyarbakır'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 250 polisle narkotik operasyonu gerçekleştirildi. 2 saat süren operasyonda 41 kilo 655 gram esrar maddesi ele geçirilirken 5 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 22:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyük operasyon: 35 ekip, 250 polis

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Foto Film Şube Müdürlüklerinin desteğiyle merkez Sur ilçesinde narkotik operasyonu gerçekleştirildi.

Uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şüpheli kişilerin suç unsuru maddeler ile birlikte yakalanmasında etkinliğin arttırılması ve aranan kişilerin yakalanarak adalete teslim edilmelerinin sağlanmasına yönelik operasyon birim amirlerinin koordinesinde gerçekleştirildi. 35 ekip ve 250 personelin katılımıyla gerçekleşen operasyonda ana arterler ve sokak aralarında şüpheli görülen kişilerin üst araması ve Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Kurulan uygulama noktalarında şüpheli araçlar durdurularak arandı. Sürücülerin üst araması ve kimlik kontrolü yapıldı. İş yerleri denetlendi.

İKİ SAATTE 41 KİLO ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Saat 17.00'da başlayıp 19.00'da sona eren operasyonda 585 kişi sorgulanırken, 28 işyeri denetlendi. Şüpheli 5 kişiden ağırlığı 41 kilo 650 gram olan kubar esrar maddesi ve 5,7 gram plaka esrar maddesi ele geçirildi. 1 kişiye de kullanmak için uyuşturucu madde satın almaktan işlem yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.