Hava Durumu

Büyük panik! Yangın uykuda yakaladı

Kadıköy'deki 9 katlı bir binada çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yangına uykuda yakalanan bina sakinleri büyük korku ve panik yaşadı. Mahsur kalan 2 kişi itfaiyenin merdiven aracıyla kurtarılırken dumandan etkilenen karı-koca ambulansla hastaneye kaldırıldı

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyük panik! Yangın uykuda yakaladı

Kadıköy'de bu sabah 9 katlı binanın 4. katındaki dairede elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle binayı dumanlar kapladı.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Yangını görenler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yangına uykuda yakalananlar büyük korku ve panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye bir yandan duman tahliyesi yaparken bir yandan da merdiven aracıyla binadan mahsur kalanları kurtarmaya başladı.

2 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Dışarı çıkan vatandaşlar binanın zillerine basarak yangından habersiz olan komşularını uyandırmaya çalıştı. Uykusundan kalkan vatandaşlar korku ve panik içinde kendilerini dışarı attı. Hayvanlarını da alarak dışarı çıkan bina sakinleri uzun süre yangının şokunu atlatamadı.

Yangın çıkan dairede yaşayan Mustafa-Hayriye Akgül çifti dumandan etkilendi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çift ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yoğun duman nedeniyle binadan çıkamayan iki kişi itfaiyenin merdiven aracıyla indirilerek kurtarıldı. Yangın itfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucunda tamamen söndürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.