Hava Durumu

Büyük skandal!

15 Yaş Klasman Ligi'nde Orhangazi Yeniköyspor'un Namık Kemalspor'u 2-1 yendiği maçta Orhangazi ekibinin 65. dakikada attığı galibiyet golünde 1. yardımcı hakem Mehmet Gökçek, tamamı çizgiyi geçmeyen topa gol kararı verdi ve maça damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyük skandal!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Dün Atıcılar-1 Sahası Bursa hakemliğinin üzerinde kara leke olarak kalacak bir mücadeleye sahne oldu.. 15 Yaş Klasman Ligi 5. Grup 3. hafta maçında Orhangazi Yeniköyspor, Namık Kemalspor'u 2-1 mağlup etti ve 3. maçında 3. galibiyeti alarak 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı Beyazlılar'a 3 puanı getiren goller Melikşah Işıkçı ve Orhan Keskin'den geldi. 3 karşılaşma sonrası 1 puanda kalan ve müsabakadan puansız ayrılarak zirve hedefinden uzaklaşan Namık Kemal ekibinin tek sayısını ise Yunus Emre Ünlü'den geldi.

HAKEMLİKTE UTANÇ

15 yaşındaki futbolcu adaylarının sadece spor yapmak için oynadığı mücadele ise maça damgasını hakemler vurdu. Karşılaşma 1-1 devam ederken dakikalar 65. gösterdiğinde Yeniköysporlu Orhan Keskin'in şutunu Namık Kemalspor kalecisi sektirdi ve kaleye giden topu tam çizgi üzerinden çıkardı. Mücadelenin 1. yardımcı hakemi Mehmet Gökçek ise bu pozisyona gol kararı verdi. Namık Kemalsporlu oyuncuların ve teknik heyetin itirazları sonucu değiştirmezken bu karar sonrası sahadan 2-1 mağlup ayrılan sadece Namık Kemalsporlu futbolcular gözyaşlarına hakim olamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.