Hava Durumu

Büyükşehir Belediyesinden kırsala sosyal destek

Bursa'da kırsal alandaki çiftçilere Bugüne kadar arı kovanı, koyun ve yem dağıtımı, sera naylonu, çatı malzemesi, buzağı kulübesi, koza askısı dağıtıp destek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerinden gelen talepler üzerine kırsal kesime masa ve sandalye yardımı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir Belediyesinden kırsala sosyal destek
Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimdeki yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalara hız verdi. Bu amaçla kırsal kesimdeki vatandaşlardan gelen tüm talepleri değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kırsal kesimlerden gelen talepler üzerine masa ve sandalye dağıtımlarını sürdürdü. Kırsal kesimdeki sosyal hayatın da gelişmesi amacıyla yapılan ve 17 ilçede 1070 mahalleyi kapsayan bu destekle 300 mahalleye 6 bin masa ve 36 bin sandalye dağıtılacak.

"ÖNCELİĞİMİZ HALKIN MUTLULUĞU"

Bu desteği ilk partisi olarak 120 mahalleye 2400 masa ve 15 bin sandalyenin teslimi Büyükşehir Belediyesi’nin Arabayatağı yerleşkesinde düzenlenen törenle yapıldı. Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, altyapı, ulaşım ve tarımsal üretimin desteklenmesi yanında kırsal kesimdeki sosyal hayatın da gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam ettiklerini söyledi. Masa sandalye desteğinin görünürde ufak bir destek gibi görünmesine rağmen yaklaşık 900 milyon TL’yi bulduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “Masa ve sandalye konusunda da büyük bir talep var. Halkımızın bu isteğini yerine getirmek amacıyla kullanışlı, dayanıklı masa ve sandalyeleri aldık. Şimdi ihtiyaç olan bölgelere gönderiyoruz. Bizim önceliğimiz halkımızın mutluluğu” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.