Hava Durumu

Büyükşehir çok rahat

Beşiktaş karşısında işi sıkı tutan ve kolay bir galibiyete imza atan Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, bu sonuçla normal sezonu beşinci sırada bitirmeyi garantiledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir çok rahat

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 21. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ı ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye Özge ve Joycinha'nın sayılarıyla oldukça istekli başlayan Yeşil Beyazlılar, yakaladığı 6-0'lık seri sonrası ilk teknik molaya 8-2 üstün girdi. Fatma ve Dora Horvath'ın etkili hücumlarıyla ikinci teknik molayı da 16-7 önde geçen Bursa temsilcisi, 25-14'lük set sonucuyla 1-0 üstünlüğü sağladı.

BLOKTAN DUVAR

İkinci sette Joycinha, Dora ve İpek Soroğlu ile sayılar bulan ev sahibi ekip, teknik molalarını 8-6 ve 16-8 önde kapattığı sette rahat bir oyun sergileyerek seti 25-13 aldı: 2-0. Üçüncü setin başında da Ivana'nın etkili bloklarıyla 4-0'lık seri yakalayan Büyükşehir'in Sultanları, 8-2 üstünlükle geçtiği ilk teknik moladan sonra rakibine üst üste sayılar verse de Fatma, Joycinha, İpek ve Dora Horvath'la hakimiyeti yeniden eline alarak seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.