Hava Durumu

Büyükşehir'de çifte imza

Türkiye Voleybol Erkekler Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, tecrübeli sporcular Hürol Temel ve Tolga Altıntaş'ı kadrosuna dahil etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir'de çifte imza

Bu sezon Voleybol Efeler Ligi'ni hedefleyen Büyükşehir Belediyespor, tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil Beyazlılar, orta oyuncu Hürol Temel ve smaçör Tolga Altıntaş ile sözleşme imzaladı. Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi'nde yapılan imza protokolünde konuşan Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Ahmet Bayhan, her iki sporcunun da takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

"ÇOK HEYECANLIYIZ"
Kendilerini Yeşil Beyazlı kulübe bağlayan imzaları attıktan sonra tecrübeli sporcular Hürol Temel ve Tolga Altıntaş, bu sezon Büyükşehir Belediyespor formasıyla mücadele etmekten büyük mutluluk duyacaklarını ve heyecanlı olduklarını ifade ettiler. Temel ve Altıntaş, sezon sonunda 'ligi hedeflendiği gibi en yüksek noktada tamamlayarak' Bursa'ya Voleybol Efeler Ligi heyecanını yaşatmak istediklerini de sözlerine eklediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.