Hava Durumu

Büyükşehir'in Sultanları Almanya'da avantaj peşinde

CEV Challenge Cup yarı final ilk maçında bugün Panzerler'e konuk olacak Büyükşehir'in Sultanları, Almanya'dan final kapısını aralayarak dönmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 04:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 04:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir'in Sultanları Almanya'da avantaj peşinde

Bursa Büyükşehir Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup'ta kritik bir sınava çıkıyor. Yarı final ilk maçında bugün SSC Palmberg Schwerin ile karşı karşıya gelecek olan Yeşil Beyazlılar, Almanya deplasmanında avantaj arayacak. Schwerin Arena'da oynanacak karşılaşma Türkiye saatiyle 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi Slovakya'dan Boris Skudnik ve Yunanistan'dan Lemonia Moula hakem ikilisi yönetecek. Bu maçın rövanşı 2 Nisan Pazar günü Bursa'da oynanacak.

2015'TE ALTIN SETTE GEÇTİK

Bursa Büyükşehir'in Sultanları, Avrupa'da tarihi bir başarıya imza attığı 2014-2015 sezonunda da yarı finalde Schwerin ile kozlarını paylaşmıştı. Almanya'da oynadığı ilk maçı 3-1 kaybeden temsilcimiz, evinde oynadığı rövanş karşılaşmasını 3-0 kazanıp rakibini altın sette eleyerek adını finale yazdırmayı başarmıştı. Ülke ligi olan Almanya Bundesliga'da 57 puanla zirvede yer alan SSC Schwerin, CEV Challenge Cup'ta da bu sezon şu ana kadar rakiplerine set vermedi ve bütün maçlarını 3-0 kazandı. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.