Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sultanlardan 5.'lik sözü!

Büyükşehir Belediyespor'un oyuncuları ve teknik kadrosu Hüdaven-digar Kent Parkı Spor Kafe'de gerçekleşen organizasyonda Başkan Recep Altepe'ye Çanakkale Belediye'yi eleyeceklerinin sözünü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sultanlardan 5.'lik sözü!

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

CEV Challenge Cup finalinde Olympiakos'u yenerek şampiyon olan ve ikinci kez bu mutluluğu yaşayan Büyükşehir Belediyespor kadın Voleybol Takımı dün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin düzenlediği yemekle ödüllendirildi. Hüdavendigar Kent Parkı Spor Kafe'de gerçekleşen organizasyona Başkan Altepe ile filenin sultanlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, Voleybol Yönetim Kurulu üyesi Taha Aydın ve Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar katıldı.

BAŞARIYA ABONE OLACAK

Organizasyonda ilk olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa'da Avrupa şampiyonluğu başarısını kadın voleybol takımımızla biz yakalamıştık. Yine kadın voleybol takımımızla ikincisini yakaladık. Görülüyor ki takımımız başarılara abone olacak. Avrupa çapında voleybolda kazanılmış 10 kupa var ve bunların ikisini biz kazandık" diye konuştu. Ardından Koordinatör Ersin Yılmaz'ın öncülüğünde filenin sultanları Başkan Altepe'ye Çanakkale Belediye'yi eleyeceklerini ve 5. olarak direkt CEV Challenge Cup'a kalacaklarının sözünü verdi.

Voleybol Başantrenörü Jan de Brandt ve takım kaptanı İpek Soroğlu da kazanılan bu başarıda sadece sporcuların değil, kulüp çalışanlarının ve özellikle taraftarların da büyük katkısı olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe gerçekleşen organizasyonun sonunda Avrupa şampiyonu teknik heyet ve sporcularına cep telefonu hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.