Hava Durumu

Büyükşehir Kartal'ı devirdi

Ligin ikinci yarısıyla birlikte çıkış yakalayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 17. haftada deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 23-25, 22-25 ve 19-25'lik setlerle 3-0 mağlup etti ve üst üste 5. galibiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir Kartal'ı devirdi

SERVİSLERİ İYİ KULLANDI

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde ve CEV Challange Cup'ta son dönemlerde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediyespor galibiyetlerine bir yeni ismi daha ekledi. Ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Bursa ekibi, ligdeki iyi formunu sürdürdü. Akatlar Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk setine iyi başlayan Büyükşehir Belediyespor, Yaren ve Aylin'in file önündeki etkili oyunuyla ilk seti 25-23 kazandı ve maçta 1-0 öne geçti.

FİLE ÖNÜNDE ETKİLİ

İkinci sette de iyi servis atan Yeşil Beyazlılar, rakibine kolay sayı şansı tanımadı ve bu seti de 25-22 kazanarak skoru 2-0'a taşıdı. Mücadelenin 3. setinde de Nilay ve Ergül ile kritik anlarda bulduğu sayılarla üstünlüğün rakibine geçmesine izin vermeyen Bursa ekibi, bu seti de 25-19 önde bitirdi ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Aldığı bu sonuçla ligde üst üste 5. galibiyetini alan Yeşil Beyazlılar, üst sıralar adına iddiasını sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.