Hava Durumu

Büyükşehir tur arıyor

Yeşil Beyazlılar, Stiinta Bacau'yu rövanş karşılaşmasında da yenip Avrupa'da adını üst tura yazdırmayı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2017 04:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2017 04:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir tur arıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup 1. tur rövanş mücadelesinde Romanya'nın Stiinta Bacau takımını konuk edecek. Deplasmanda oynadığı ilk maçta rakibine 3-1'lik üstünlük kurarak rövanş öncesi avantajlı duruma geçen Yeşil Beyazlılar, taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmayı da kazanarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Her türlü galibiyet ve 3-2'lik mağlubiyet Bursa ekibine tur biletini getirecek. 3-1'lik mağlubiyet kazananı altın sete taşırken, 3-0'lık bir yenilgi ise Romanya temsilcisini üst tura taşıyacak. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'ndaki karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Mücadeleyi Azerbeycan'dan Konstantin Selin ve Bosna Hersek'ten Mirjana Galic hakem ikilisi yönetecek.

'Güvenimiz tam'

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Belçikalı Başantrenörü Jan De Brandt, Stiinta Bacau'yu eleyip Avrupa'da üst tura isimlerini yazdırmayı hedeflediklerini söyledi. Verilen aranın kendilerine iyi geldiğini belirten başarılı antrenör, "İkinci maça hazır olduğumuzu düşünüyorum. Ara bize hem fizik hem de mental olarak iyi geldi. İyi de bir hazırlık maçı oynadık. Kendimize güvenimiz tam. Kesinlikle üst tura çıkmayı arzuluyoruz" şeklinde konuştu

Büyükşehir'in Sultanları bu turu geçmesi halinde 2. turda Holding Graz-Slavia Bratislava eşleşmesinin kazananıyla kozlarını paylaşacak. İki ekip arasında oynanan ilk maçı Slavia Bratislava evinde 3-1 kazanmıştı. Rövanş maçı 17 Ocak 2017 tarihinde yapılacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.