Hava Durumu

Büyükşehir tutulmuyor

Sezona Eczacıbaşı VitrA galibiyetiyle başlayarak flaş bir giriş yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Galatasaray deplasmanından da iki puanla döndü.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 07:03
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 07:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir tutulmuyor
JOYCHINA ETKİLİ OLDU

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 2. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Galatasaray’a konuk oldu. Galatasaray Daikin Park Salonu’nda oynanan mücadele teknik molalarını 4-8 ve 13-16 üstün geçtiği ilk seti 21-25 kazanmayı başaran Yeşil Beyazlılar, 1-0 öne geçti. İkinci seti Leys ve Jack’ın sayılarıyla 25-23 üstün geçen ev sahibi ekip durumu 1-1’e getirirken, Bursa temsilcisi üçüncü sette Joychina’yla blok üstünden etkili olarak 20-25’lik set sonucuyla 2-1’lik üstünlüğü sağladı. 

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, Yeşil Beyazlı voleybolcuları Galatasaray deplasmanında da yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı Sarı Kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek de takip etti. 


PUANINI 4’E ÇIKARDI

Dördüncü set müthiş bir çekişmeye sahne olurken, ilk teknik mola 7-8 Büyükşehir, ikinci teknik molaysa 16-13 Sarı Kırmızılıların üstünlüğüyle geçildi. Uzayan seti Jack’in blok sayısıyla 27-25 kazanan Galatasaray maçı tie-break setine taşıdı. Tie-break setine servis avantajıyla başlayan Büyükşehir’in Sultanları saha değişimine 4-8 önde girdiği seti başarılı hücumlar sonucu 10-15, maçı da 2-3 kazanmayı başardı. 2’de 2 yapan Büyükşehir Belediyespor, puanını 4’e çıkardı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.