Hava Durumu

Büyükşehir yarı finalde

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ı tie-break'te mağlup etmeyi başaran Bursa Büyükşehir Belediyespor, bugün Vakıfbank ile finale kalma mücadelesi verecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2017 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2017 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir yarı finalde

TİE-BREAK'TE

Voleybolda Kadınlar Kupa Voley final etabı maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Ankara'da TVF Başkent Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk seti oldukça çekişmeli geçti. İlk seti 25-27 kazanmayı başaran Yeşil Beyazlılar, ikinci seti de 17-25 tamamlayarak 2-0 üstün duruma geçti. Ancak üçüncü setten 25-14 galip ayrılarak durumu 2-1'e getiren Sarı Kırmızılılar, dördüncü seti de 25-20 kazandı ve maç tie-break'e taşındı.

RAKİP VAKIFBANK

Karşılıklı sayılarla başlayan tie-break'te saha değişimiyle birlikte hakimiyeti eline alan Bursa temsilcisi, Fatma, Joycinha, Ivana ve Dora'yla etkili olduğu maçtan 3-2 galip ayrılarak adını son 4'e yazdırdı. Bursa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kupası'nda bugün güçlü rakibi Vakıfbank ile kozlarını paylaşacak. TVF Başkent Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi kazanan takım final biletini cebine koyacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.