Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehirli karateciler madalyaya boğdu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karatecileri Rize'de düzenlenen 'Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Turnuvası'nda, 1 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük madalyasıyla Bursa'ya döndü.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2018 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehirli karateciler madalyaya boğdu

Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Turnuvası'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karatecileri toplamda 5 madalya elde etti. Rize Yenişehir Spor Salonu'nda oynanan maçlarda, Büyükşehirli sporculardan 'Gençler' kategorisinde 53 Kg'da İrem Tuğçe Akyüz üçüncülük, 61 Kg'da Furkan Akyüz üçüncülük, 68 Kg'da Hakan Çelik ikincilik, +76 Kg'da Savaşkan Gemici de üçüncülük madalyası elde etti. 'Ümitler' kategorisinde ise 63 Kg'da Emir Buğra Gencan şampiyonayı birinci sırada tamamladı.

GENCAN VE GÜNEY MİLLİ TAKIM'DA

Elde ettiği 5 madalya ile takım sıralamasında 7. olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü iki sporcusunun milli takıma davet edilmesinin de gururunu yaşadı. Büyükşehirli sporcular Ali Güney Büyükler kategorisinde 30 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde Hırvatistan'ın Dubrovnik şehrinde düzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonası'nda, Emir Buğra Gencan ie 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Danimarka'nın Aalborg kentinde düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.