Hava Durumu

Cadde benim diyerek kazık çakıp trafiğe kapattı

Samsun’un İlkadım ilçesinde Gençlik Caddesi’nin bir kısmının kendisine ait olduğunu iddia eden vatandaş, caddeyi kazık çakarak trafiğe kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2014 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2014 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cadde benim diyerek kazık çakıp trafiğe kapattı

Yapılan ölçümler sonrasında şahsa ait olan kısım, trafiğe tamamen kapatıldı.

Gençlik Caddesi’nin bin 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu iddia eden İbrahim Akbulut (64), sabah saatlerinde caddeyi kazık çakarak trafiğe kapattı. Durumu haber alan emniyet güçleri ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri olay yerine gelerek gerekli önlemleri aldı. Daha sonra durumun anlaşılması için olay yerine Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı harita mühendisleri gerekli ölçümleri yaparak, şahsa ait olan yerleri tek tek belirledi. Şahıs, yer tespitinin ardından yetkililerden arazisi üzerinde bulunan yolun trafiğe kapatılmasını istedi. Bunun üzerine trafik polisleri ve Büyükşehir Belediyesi görevlileri Gençlik Caddesi'nin bir kısmını levhalar koyarak trafiğe kapattı.

Yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu ve tapularının bulunduğunu belirten 64 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası İbrahim Akbulut, "Şu andan itibaren bana ait olan tapumdaki yeri Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapatarak bana teslim edecekler. Benim burada bin 550 metrekare alanım var. Belediye bu alanı 2007 yılından beri kullanıyor" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.