Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağatay Ulusoy'un aldığı kiloların sebebi belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı bir kare, sevenlerini bir hayli şaşırtmıştı. Bir hayli kilo alan ünlü oyuncunun, bir dizi ve film projesinde hayat vereceği 'Koca Yusuf' karakteri için kilo aldığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çağatay Ulusoy'un aldığı kiloların sebebi belli oldu

Son olarak Hakan Muhafız dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un kilolu hali sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Bir hayli kilo aldığı görülen Çağatay Ulusoy'un yeni halini beğenmeyen hayranları, "Bir an önce kilo vermelisin." yorumunda bulunmuştu.

100 KİLOYA ÇIKTI

Kendi yazdığı senaryonun yönetmenliğini yapmak için Kırklareli'ne mekan bakmaya giden oyuncu Çağatay Ulusoy, son görüntüsüyle olay olmuştu. Fotoğraf karesi internette yayılan Ulusoy'un aşırı kilo aldığı görülmüştü. Sosyal medya kullanıcıları 100 kiloya çıkan oyuncu için 'Bu kim?' diye sormuştu.

ÇAĞATAY ULUSOY 'KOCA YUSUF' OLACAK

2. Sayfa'nın haberine göre; Çağatay Ulusoy, efsane pehlivan Koca Yusuf'u canlandıracağı için kilo aldı. Ulusoy'un hayat vereceği Koca Yusuf karakteri, 1.80 boyunda ve 110 kilo olduğu için oyuncunun böyle bir değişim geçirdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.