Hava Durumu

Çağlayan'dan dev destek

1. Amatör Küme'de mücadele eden 7 Orhangazi temsilcisine Belediye Başkanı Neşat Çağlayan'dan destek geldi. Çağlayan ayrıca Orhangazi'de oynanan Yeniköy Gençlerbirliği-1922 Mütarekespor maçı öncesi hem takımlara hem de hakemlere çiçek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çağlayan'dan dev destek

AMATÖRLERİN YANINDAYIZ
Orhangazi'yi temsil eden 1. Amatör Küme ekiplerine Orhangazi Belediyesi tarafından malzeme yardımı yapıldı. Gençlerbirliği, Orhangazi Futbol Kulübü, Orhangazi Belediyespor, Sölöz Gençlerbirliği, Yeniköy Gençlerbirliği, Hürspor ve Kerametspor takımlarına malzemelerin teslimi ile ilgili tören Orhangazi Göl Spor Tesisleri'nde düzenlendi. Törene Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Köse, kulüp başkanları ve antrenörler katıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Amatör futbolun her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Amatör liglerde yöneticilik yapmak zor. Elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz" ifedelerini kullandı.

TAKIMLARA BAŞARI DİLEDİ
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ayrıca Orhangazi Göl Spor Tesisleri'nde oynanan Yeniköy Gençlerbirliği-1922 Mütarekespor maçı öncesinde maçın hakemleri ve futbolculara çiçek takdim etti.
Çağlayan, "Amatör liglerde mücadele eden tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Bu maçlarda görev yapan hakemlerimize de hakem şansı diliyorum. İnşallah tüm Bursa takımları için sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçer" dedi.
Başkan Çağlayan son olarak Yeniköy Gençlerbirliği'nin U-13 takımı oyuncuları ile de sohbet ederek amatörlere yaptığı ziyaretleri tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.