Hava Durumu

Çakmak Koleji'nden yeni eğitim ve öğretim yılına renkli başlayış

Bursa'nın önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Çakmak Koleji, yeni eğitim ve öğretim dönemine "Turuncu açılış" partisiyle merhaba dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çakmak Koleji'nden yeni eğitim ve öğretim yılına renkli başlayış

2018-2019 eğitim ve öğretim dönemini geniş bir katılımla açan Çakmak Koleji öğrencileri ve velileri renkli görüntüler sergilerken, kolej kurucusu Seçil Çakmak oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Seçil Çakmak " Bu yıki eğitim ve öğretim dönemimizi 'Turuncu' rengi simgesiyle açıyoruz. Sizlerinde bildiği gibi turuncu mutluluğu simgeliyor. Çakmak Koleji ailesi olarak bizlerde çok mutlu bir aileyiz" dedi.

Çakmak konuşmasının devamında "Öğrencilerimize sadece eğitim dedğil, kendi özel yeteneklerini ortaya çıkaran, doğayı ve canlılara özen gösteren bireyler olarak yetiştiriyoruz ve bu yüzden dolayı da oldukça mutluyuz" açıklamasında bulundu. Törenin açılış konuşmasının ardından Anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerinden oluşan koro 'Merhaba' şarkısını seslendirerek hem eğlenceli dakikalara imza attılar hem de velilerini gururlandıran anlar yaşattılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.