Hava Durumu

Çaldıkları otomobili 3 günde bu hale getirdiler

Diyarbakır'da, S.G.'nin evinin önünde bulunan otomobilini çalan hırsızlar, 3 gün içerisinde aracın parçalarını sanayideki esnafa sattı. Sanayideki parçaların izinden yola çıkan polisler hırsızları tespit edip yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2018 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2018 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çaldıkları otomobili 3 günde bu hale getirdiler

Merkez Bağlar ilçesi Aziziye Mahallesi'nde yaşayan S.G.'nin evinin önüne park ettiği otomobili, 31 Ocak günü çalındı. S.G'nin durumu polise bildirmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Yapılan araştırmalarda, polis, çalıntı araca ait parçaların Seyrantepe 1'nci Sanayi Sitesinde bir dükkanda bulunduğunu tespit etti. Araştırmayı genişleten polis, araca ait diğer parçalarını ise Seyrantepe 2'inci sanayi sitesindeki başka bir iş yerinde buldu. Parçaların bulunduğu iş yerlerindeki kişilerle görüşen polis, aracı parçalara ayırarak satan kişilerin H.Y. ve C.A. olduğunu belirledi.

Polis, Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararıyla şüphelilerin Aziziye Mahallesi'ndeki adreslerine operasyon düzenleyerek şüphelileri yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çalıntı araca ait başka parçalar da bulundu. Parçaları muhafaza altına alan polis, metruk bir binada da yaptığı başka aramada ise yine çalınan otomobilin parçalarını buldu. S.G.'nin otomobilini çaldıkları ve aracı 3 günde parçalayarak parçalarını sattıkları belirtilen H.Y. ve C.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.