Hava Durumu

Camdan fırladılar!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kamyonun çarptığı minibüs içersindeki üç kişi çarpmanın etkisiyle camdan yola savruldu. Yaşanan bu feci kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2012 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2012 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Camdan fırladılar!



Kahta istikametinden Siverek istikametine gitmekte olan Ömer Fırat yönetimindeki 63 YH 193 plakalı kamyon Kahta Öğretmenevi kavşağında yolun karşısına geçmekte olan Cevher Geyik yönetimindeki 46 P 8740 plakalı minibüsle çarpıştı. Kamyonun minibüsü biçtiği bu kazada, minibüs içerisindeki sürücü Cevher Geyik, yanında oturan akrabaları Ramazan Geyik ve Celal Geyik camdan fırlayarak yola savruldu.

Yaşanan bu feci kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Can pazarının yaşandığı kazada kamyon yaklaşık 50 metre gittikten sonra durabildi. Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşlar yola savrulan yaralılara yardım etmek için olay yerine koştu. Yaralılar olay yerine giden ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı. Kapanan yol araç parçalarının temizlenmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.