Hava Durumu

Cami avlusundaki tuvalet kavgası can aldı

Kütahya'nın Emet ilçesinde, cami tuvaletinin bakımını yapan yaşlı adam ile tuvaleti kullanmak için gelen şahıs arasında kavga çıktı. Kavgada aldığı yumruk darbesi ile yere yığılan yaşlı adam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2018 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2018 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cami avlusundaki tuvalet kavgası can aldı

Kütahya'nın Emet ilçesinde, cami tuvaletlerini bekleyen Hakkı Çakmak ile tuvalete gelen Yaşar Yalçın arasında yaşanan kavga ölümle sonuçlandı.

ALDIĞI YUMRUK DARBESİYLE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre, Büyük Hamam Camisi tuvaletlerinin bakım ve temizliğini yapan Hakkı Çakmak (67), cami tuvaletlerinde Yaşar Yalçın ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Çakmak, yanında bulunan bıçakla Yalçın'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kavga esnasında aldığı yumruk darbesiyle yere düşen Hakkı Çakmak'ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Olay yerine çağrılan 112 Sağlık ekiplerince yaralılar Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane etrafında jandarma ve polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hakkı Çakmak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı Yaşar Yalçın ise ilk müdahalenin ardından, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili Emet Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.