Hava Durumu

Can pazarını film izler gibi izlediler!

Samsun'da eski eşiyle sorunları olduğu iddia edilen ve bunalıma giren gence Samsunlu vatandaşların tepkisi ilginç oldu. Bazı vatandaşlar 16. kata çıkan gence, "İn lan oradan aşağıya. Atlamak yürek ister" şeklinde tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2018 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2018 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Can pazarını film izler gibi izlediler!

Olay, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre eski eşiyle problem yaşayan ve bunalıma giren 21 yaşındaki Murat D., 16 katlı inşaat halindeki binanın çatı katına çıktı. İntihara teşebbüs eden ve çatıda yürekleri adeta ağza getiren genç için polis ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Olay yerine gelen ekipler bölgede güvenlik çemberi oluştururken, itfaiye ekipleri de binanın önüne şişme yatak açtı.

O sıradan gerek araçlarıyla gerekse yaya olarak yoldan geçen vatandaşların ise gence büyük tepkisi oldu. İntiharı bir film gibi izleyerek ilk önce kendi aralarında "Atlar-Atlamaz" şeklinde yorum yapan vatandaşlar daha sonra gence dönerek, "İn lan aşağıya. Atlamak yürek ister" şeklinde bağırdı. Daha sonra müzakereci tarafından ikna edilen genç gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.