Hava Durumu

Çanakkale'de dolandırıp Bursa'da yakalandılar

Çanakkale'de, telefonla arayıp kendilerini 'polis' olarak tanıtıp emekli öğretmen C.G.'nin 50 bin lira tutarındaki ziynet eşyasını alan 2 kişi, bir haftalık takip sonucu polis tarafından Bursa'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çanakkale'de dolandırıp Bursa'da yakalandılar
Bir hafta önce emekli öğretmen C.G.'yi telefonla arayan 37 yaşındaki H.T ve 36 yaşındaki İ.B., kendilerini 'polis' olarak tanıttı. Terör örgütüyle bağlantısının tespit edildiğini belirterek kandırdıkları emekli öğretmene yardım sözü veren dolandırıcılar, C.G.'den evde bulunan ziynet eşyasını Morabbin Parkı'ndaki Truva atının önüne bırakmasını istedi. C.G, içinde yaklaşık 50 bin lira değerinde ziynet eşyası olan torbayı, dolandırıcıların söylediği yere bırakarak bölgeden ayrıldı. Dolandırıcılar, bir süre sonra C.G.'nin bıraktığı altınları alarak kaçtı. 

Daha sonra dolandırıldığını anlayan C.G. durumu polise bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, dolandırıcıların Bursa yönüne gittiğini tespit etti. Takip ve çalışmanın ardından H.T. ve İ.B. Bursa'da yakalanarak Çanakkale'ye getirildi. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.