Hava Durumu

Caner Çalışır'dan mesaj var!

Sosyal medyanın popüler isimlerinden Caner Çalışır, tutulduğu yoğun bakımda "ablan star" yazarak Kerimcan Durmaz'a mesaj gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Caner Çalışır'dan mesaj var!
Sosyal medyanın popüler isimlerinden Caner Çalışır, hastaneye kaldırıldı. Özellikle son dönemde Kerimcan Durmaz ile çektiği videolarla gündeme gelen Caner Çalışır yoğun bakıma alındı. Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Çalışır'ın hastane odasından gönderdiği notu takipçileriyle paylaştı.



HAYATİ RİSKİ DEVAM EDİYOR

Caner Çalışır'ın sağlık durumuna ilişkin ilk resmi açıklama yoğun bakımda tedavisine devam edilen Özel Başarı Hastanesi
tarafından yapıldı: "Caner Çalışır'ın ilk müdahalesi acil serviste yapılmıştır. Kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliğinin izlenmesi üzerine hastamız yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Hastamızın durumunun düne göre daha iyi olduğu gözlenmiştir. Ancak hayati riski devam etmektedir"



"ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETTİ"

Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Çalışır'ın hastane odasından gönderdiği notu takipçileriyle paylaştı: "Caner'im kağıt kalem isteyip 'ablan star' yazmış. Dün olduğundan daha iyi. Az önce gördüm çok daha iyiydi. Allah dualarımızı kabul etti. Herkese çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Bizi bırakmayacak inşallah."

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.