Hava Durumu

Caner Erkin'den Fenerbahçelileri kızdıran hareket

Beşiktaş'ın yeni transferi Caner Erkin, Inter ile anlaştığı dönemde Fenerbahçe için yazdığı veda mesajını sildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Caner Erkin'den Fenerbahçelileri kızdıran hareket
Fenerbahçe'de geçirdiği 6 sezonun ardından bedelsiz olarak Fenerbahçe'den ayrılan ve Inter' ile anlaşan Caner Erkin, Twitter'dan veda mesajı yayınlamıştı. Tecrübeli futbolcu dün sarı lacivertli taraftarları kızdıran bir davranışta bulunarak o mesajı sildi.

İşte Caner'in sildiği mesaj:

Değerli Fenerbahçeliler,

Yeni ve heyecanlı bir yolculuğa çıkıyorum. Sadece futbol kariyerimi değil, genel olarak tüm hayatımı değiştireceğine ve iyi yönde etkileyeceğine inandığım bu yolculuğun başında, sizlerle sadece fiziki olarak yaşayacağımız ayrılığa ilişkin duygularımı paylaşmak istedim. Benim Fenerbahçe ile ilişkimi ifade eden en iyi kelime tutkudur. Tutkuyla oynadım. Tutkuyla mücadele ettim. Yeri geldi yüreğim, ayaklarımdan daha hızlı koştu.

Fenerbahçe'nin kelimelerle tarif edilemeyecek kadar muhteşem taraftarını tribünleri inleten sesi, sadece sahaya çıktığımda değil, bir gün futbolu bıraktığımda bile herzaman gurur ve mutlulukla hatırlanacak bir şarkı haline geldi...

Bugüne kadar bana verdiğiniz destek, sahada attığım her adımda varlığınızı daha çok hissetmemi sağladı, sorumluluğumu arttırdı, sevincime üzüntüme yoldaş oldu. Bu camiada yaşadığım her an bende silinmez izler bıraktı...

Fenerbahçe ve Fenerbahçelilik benim vazgeçilmezim, öyle de olmaya devam edecek. Bana kattıklarınız için hepinize, tüm taraftarlara, takım arkadaşlarıma ve FenerbahçeSpor Kulübü'ne yürekten teşekkür ederim.Dileğim, ülkemi ve renklerini taşıdğım Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil etmek ve genç futbolculara iyi örnek olabilmek.

Bu duygu ve düşüncelerle, hepinize en içten sevgilerimi sunuyorum. İyi dilekleriniz, dualarınız, bana her zaman güç kattı, güç katacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.