Hava Durumu

Caner Erkin'den İsmail Kartal'a sert tepki

Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 10. hafta müsabakasında oyundan alınan Caner, hocası İsmail Kartal’a tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 22:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 22:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçeli Caner Erkin, 7. dakikada sarı kart gördüğü Bursaspor maçının 35. dakikasında oyundan alınırken, hoca İsmail Kartal'a isyan etti.. Bursaspor yarı sahasından serbest atış kullanılırken oyundan alındığını görünce Caner, topu sert bir şekilde yere vurdu ve söylenerek direkt soyunma odasına yöneldi. Caner Erkin bu sırada yedek kulübesine doğru baş parmağını kaldırdı ve bir şeyler söyledi. 

Caner'in oyundan çıkarken İsmail Kartal'a, "Bu takımda oynamam ben" dediği iddia edildi. Caner oyundan alınırken yerine oyuna giren Hasan Ali Kaldırım'ı da tebrik etmedi.  

CANER: ÖZÜR DİLİYORUM

Bursaspor-Fenerbahçe maçının 35'inci dakikasında teknik direktör İsmail Kartal tarafından oyundan alınan ve "Bir daha bu takımda oynamam" diyerek tepki gösteren Caner Erkin, "Hatalıyım, herkesten özür diliyorum" dedi.
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Caner Erkin, "Herkesten özür diliyorum. Agresif ve sert oynuyorum. Hatalıyım. Kendimi kontrol etmem lazımdı. Sinirimi kontrol edemedim. Bundan sonra böyle bir şey yaşanmaz. Hocamla da görüştük tabii ki. Bu yapmamam gereken bir şeydi. İlk golü benim hatamla yedik. 1-0'dan maçı çevirmek istiyordum, oyundan alınınca üzüldüm ve kırıldım. Yapmayacağım şeyler yaptım. Hocamın beni çok iyi tanıdığını biliyorum. Aramızda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.