Hava Durumu

Caner Erkin geri dönüyor

Caner Erkin'in Inter'den ayrılığı resmileşiyor. Önceki günlerde takımdan ayrılmasının beklenildiği ifade edilen futbolcu takımının yeni sezon programına katılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Caner Erkin geri dönüyor
Bir günlük iznin ardından Interli futbolcular dün sabah idmanda buluştu. Ardından akşam saatlerinde ise Giuseppe Meazza'daki etkinliğe katıldılar. 2016-2017 sezonu için kombine kart sahibi taraftarlarla futbolcuları buluşturan etkinliğe, Inter takımı tam kadro katıdı. Ancak sabahki idmanda görülmeyen Caner Erkin, stattaki etkinlikte de yoktu. Milli oyuncu yeni sezon fotoğrafında da yer almadı. İtalyanlar, geceye katılmayan Caner'in takımdan ayrılmasının kesinleştiğini duyurdular.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre oyuncunun kulüple bağlarını kopardığı dile getirilirken milli futbolcunun transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve Türkiye'ye döneceği belirtildi. Yeni sezon fotoğrafında da yer almayan futbolcunun ayrılığının tamamen netleştiği ve kısa sürede yeni takımının duyurulacağı aktarıldı.

Caner Erkin'in Geno'ya kiralık gideceği iddia edilirken milli futbolcu ile adı geçen diğer kulüpler, Real Betis ve Beşiktaş.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.