Hava Durumu

Caner Gürer yeni bestesi Külkedisi'ni ilk kez dinleyicilerle buluşturdu

Bestekar Caner Gürer, yeni besteleri ile adından oldukça söz ettirdi. Gürer, AS TV'de sunuculuğunu Serpil Aslantürk'ün yaptığı Hayata Dair programında birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Caner Gürer yeni bestesi Külkedisi'ni ilk kez dinleyicilerle buluşturdu

Aslen Pazaryerili olan ve Bursa’da yaşayan bestekar Caner Gürer, besteleri ve sesiyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak AS TV'de Hayata Dair programında kendi bestelerini seslendiren Gürer, özellikle Külkedisi parçasıyla büyük beğeni toplarken yine söz ve müziği kendisine ait olan  Neler Neler, Herşeyim, Kördüğüm, Gitmeseydin, Sihirli Sözcükler parçalarını da dinleyicilerle buluşturdu.

1988’de Bilecik'in Pazaryeri'nde dünyaya gelen ve 3 kardeşten en küçüğü olan Gürer, ilk ve orta öğretimini Pazaryeri'nde, liseyi ise Bilecik Ertuğrul Gazi lisesinde tamamladıktan sonra  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu.

10 yıldır müzikle uğraşan Caner Gürer, İzmir’de okurken çeşitli kafelerde canlı müzik yaptı. Birbirinden  güzel bestelere imza atarken bestelerini şimdiye kadar çeşitli sanatçılara sunmuş; geçtiğimiz hafta da  Hayata Dair programına konuk olarak ilk kez canlı yayında insanlarla paylaştırmıştır. 

Yaptığının sadece bir demo olduğunu vurgulayan Gürer, “Hem bestelerimi hem de kendimi insanlara tanıtmak istedim. İlerleyen zamanda tabiki her müzisyen gibi ben de ciddi işler yapmak ve albüm çıkartmak isterim." diyerek sponsor olmak isteyenlere de açık kapı bıraktı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.