Hava Durumu

Canına kıymak isteyen kadını komşusu kurtardı

Aydın’ın Çine İlçesi’nde, eşinden boşanan ve 5 yaşındaki oğlu ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki S.Y., ikinci kattaki evinin balkonunda intihara kalkıştı. Kendisini balkon demiri korkuluklarına asan S.Y., bunu gören komşusunun ipi kesmesi sonucu beton zemine düştü ve ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2013 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2013 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Canına kıymak isteyen kadını komşusu kurtardı

Olay, Yeni Mahalle Nuri Güngör Caddesi’ndeki binanın 2’nci katında bugün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. S.Y., bir süre önce boşandığı eşi G.A.’ya cep telefonundan, 'Oğluma iyi bak' yazılı mesajı gönderdikten sonra evinin balkonuna çıkıp demir korkuluğun dışına kendini iple astı. S.Y.’yi fark eden alt kattaki komşusu hemen balkona tırmanıp ipi kesti. Genç kadın ipin kesilmesiyle 2’nci kattan beton zemine düştü. Ağır yaralanan S.Y., olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunan S.Y., daha sonra Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

DUYGULARINI FACEBOOK’TA PAYLAŞTI

İntihara kalkışan S.Y.’nin Facebook’taki kişisel sayfasında olaydan bir süre önce, "Düştüğünde 'Acımadı ki' diyen çocuklar gibi gizlemek istiyorum acılarımı ve şimdi büyüdüm ve tüm olanlara rağmen yine haykırıyorum sana ey hayat, acımadı ki" diye yazdığı ortaya çıktı. Olay sırasında S.Y.’nin babaannesi ile oğlunun evde bulunduğu ve uyudukları öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.