Hava Durumu

Canınız sağ olsun

Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda şampiyon Olympiacos oldu. İlk maçı deplasmanda 3-2 kazanmasına karşın Yunan ekibine evinde 3-1 kaybeden Bursa Büyükşehir Belediyespor ise ikinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Canınız sağ olsun

HABER I Özgün DOĞAN I

MAÇA İYİ BAŞLADI

Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda final etabının rövanş mücadelesinde Bursa Büyükşehir Belediyespor, Yunanistan temsilcisi Olympiacos SFP Piraeus'ye 3-1 mağlup oldu. Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye iyi başlayan ve ilk teknik molaya 8-4 önde giren Yeşil Beyazlılar, Nilay Karaağaç'ın da etkili oyunu sonrası aradaki farkı korudu ve ilk seti 25-23 kazanmasını bildi. İkinci sete iyi başlayan taraf Olympiacos olurken, bu bölüme Georgia Lamprousi ve Styliani Christodoulou üzerinden oyun kuran konuk ekip, 25-20 kazanarak setlere denge getirdi.

SONUNU GETİREMEDİ

Üçüncü setin ilk bölümlerinde de daha etkili olan Yunanistan temsilcisi, 8-5'lik skor avantajıyla girdiği ilk teknik molanın ardından ritmini buldu. Karşılıklı sayıların görüldüğü bu bölümde ikinci teknik molaya da 16-12 üstün giren Olympiacos bu seti de yine Lamprousi'nin etkili oyunu sonrası 25-18'lik skorla rahat kazandı. Dördüncü sete ise istekli başlayan Bursa ekibi, ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Sonrasında Olympiacos oyunda tekrar üstünlüğü sağladı ve bu seti 25-16, maçı da 3-1 kazanarak şampiyon oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.