Hava Durumu

Canlı yayında taciz skandalı

Fox Sports'un Meksika muhabiri Fernanda Mora'nın canlı yayında tacize uğramasının ardından sosyal medya ayağa kalktı, on binlerce kişi kadın muhabire sahip çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Canlı yayında taciz skandalı

CONCACAF'ta şampiyon olan Club Deportivo Guadalajara'nın taraftarları, canlı yayındaki kadın muhabiri taciz etmeye kalkınca ortalık karıştı.

Toronto'yu penaltılarla 4-2 mağlup ederek CONCACAF şampiyonu olan Club Deportivo Guadalajara'nın taraftarları Meksika'da sokaklara akın etti.

Fox Sports'un Meksika muhabiri María Fernanda Mora, taraftarların sevincini canlı yayında aktarmak isterken iğrenç tacizlere daha fazla dayanamadı ve arkasında duran bir taraftara mikrofonuyla saldırdı.

KONUŞTUKTAN SONRA DÖNÜP TARAFTARA VURMAYA BAŞLADI

Yayına başladıktan sonra "Bu gerçek bir parti ama hiçbir şey duymuyorum. Bu yüzden stüdyoya geri dönüyorum" diyen muhabir Mora, cümlesinini bitirir bitirmez bir taraftara vurmaya başladı.

Stüdyodaki sunucu Jose Pablo Coello ise Mora'nın bu hareketinin amatörce ve kabul edilemez olduğunu ifade etti.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Sözcü'nün haberine göre; yaşanan bu olay kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken birçok kadın örgütü muhabir Mora'ya destek verdi. Twitter'da "#NoMeToques" (#BanaDokunma) hashtag'iyle yapılan tacize tepki gösterildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.