Hava Durumu

Cannes'da sürpriz evlilik teklifi!

Bu yıl 72. kez düzenlenen Cannes Film Festivali'nde yaşanan en ilginç olaylardan biri de evlenme teklifi oldu. Davetlilerden bir adam bir anda dizlerinin üzerine çökerek yanındaki kadına evlenme teklif etti. Bakın o adam kim çıktı...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2019 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2019 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cannes'da sürpriz evlilik teklifi!

72.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'nde, geçen akşam bir film galasında yapılan sürpriz evlilik teklifi galaya renk kattı.

Tüm gözler filmin oyuncularının kırmızı halı geçişini takip ederken gala davetlilerinden bir adam bir anda dizlerinin üzerine çökerek yanındaki kadına evlenme teklif etti.

Böylece tüm kameralar da bir anda onlara yönelmiş oldu. Tüm dünyanın gözü önünde evlenme teklifi alan genç kadın büyük bir heyecan ve mutlulukla teklifi kabul etti.

Festivale damga vuran bu olayın kahramanlarının kimlikleri ise kısa süre sonra belli oldu. 63 yaşındaki Yunan gece kulübü sahibi milyoner Milos Kant ve 25 yaşındaki Portekizli televizyon şovu yıldızı Marguerite Aranha...

İngiliz basınında yer alan bilgiye göre 25 yaşındaki güzel Marguerite Aranha, milyoner Milos Kant'ın kulüplerinden birinde çalışıyormuş. Tanışır tanışmaz aşk yaşamaya başlayan ikilinin nisandan beri birlikte olduğu söyleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.