Hava Durumu

Cansu Taşkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki!

Cansu Taşkın, Instagram'da yaptığı bir paylaşımla dikkatli gözlerin beğenisi topladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cansu Taşkın öyle bir fotoğraf paylaştı ki!

Eylül ayına sarkan yaz mevsiminin son günlerinde arkadaşının bir teknesiyle denize açılan ve tatilin tadını çıkartan Cansu Taşkın, burada çekilmiş bikinili bir pozunu paylaşmaktan geri durmadı.

Fotoğraftaki bayrak detayına dikkat çeken Cansu Taşkın kendi çabalarıyla yaptığı fotoşopu dönemin photoshop ünlüleri arasından sıyrılmayı başardı. Uyguladıkları filtrelerle bambaşka bir hale gelen ünlülerden farklı olarak Cansu Taşkın bu sefer bir hareketle beğeni toplamayı başardı.

ÜLKEMİN BAYRAĞINI KOYDUM

Bu kareyi ilk paylaştığında: "Şimdi siz yazmadan ben söyleyeyim Amerika bayrağının üzerine ben ülkemin bayrağını koydum. Neden teknelere Amerika bayrağı koyarlar ülkemizde anlamam... ekne benim değil sonuçta arkadaşlar..." notunu düşen Taşkın Amerika bayrağı konusundaki cehaleti yüzünden takipçileri tarafından yoğun bir şekilde eleştirildiğinden bir süre sonra bu yorumunu sildi ve fotoğrafı da yoruma kapattı.

Ancak Cansu Taşkın Amerika bayrağının üzerine Türk bayrağını koyarak pek çok takipçisinden alkış topladı.

NEDEN AMERİKA BAYRAĞI?

Aslında bu durum sadece Amerikan bayrağı asmış Türk tekne ya da yatları için değil yüksek vergi ödemek zorunda kalınan diğer ülkelerdeki tekne ve yatlar için de geçerli. Zira denizlerde dolaşan binlerce Amerikan bayraklı ama Amerikan olmayan tekne var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.