Hava Durumu

Çare Güldüren

Osman Özdemir ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlayan, ancak masaya oturduğu Güvenç Kurtar, İsmail Ertekin gibi isimlerle el sıkışamayan İnegölspor yönetimi, Sportif Direktör İsmail Güldüren ile yola devam kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çare Güldüren
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta bir türlü istikrarı yakalayamayan İnegölspor’da Tokatspor maçının ardından teknik direktör Osman Özdemir ile yollar ayrılırken, yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Bordo Beyazlı yönetim, Güvenç Kurtar ve İsmail Ertekin gibi isimlerle temasa geçti, ancak mutabakata varamadı. Timur Erezsarı başkanlığındaki yönetim, sportif direktör olarak görev yapan İsmail Güldüren’i teknik direktörlük görevine getirme kararı aldı. Güldüren ile tesislerde düzenlenen törenle sözleşme imzalandı.

GÜLDÜREN: 1. LİG’E ÇIKACAĞIZ

İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, "Birçok isimle görüştük. Bunların içinde İsmail hocamız da vardı. Yönetim olarak kendisi ile anlaşmaya vardık. Sezon sonuna kadar İsmail Güldüren'le devam edeceğiz" dedi. Güldüren ise, "Sezon başı oluşumunda ben de vardım. Oyuncuların gelmesindeki sebeplerden biri de bendim. Oyuncularımıza güveniyoruz. Kadromuzdaki 25 oyuncu bu ligin en iyi oyuncularındandır. Yola şampiyonluk olarak başlamıştık. İnşallah 1. Lig’e çıkacağız" ifadelerini kullandı.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.