Hava Durumu

Çavuşoğlu AS TV'den seçim mesajları verdi: İstikrar kazanacak

AS TV'den gündeme dair önemli açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, 24 Haziran'da istikrarın kazanacağını ve Türkiye'nin yoluna daha güçlü devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çavuşoğlu AS TV'den seçim mesajları verdi: İstikrar kazanacak

Haber I Burcu SEKMEN I

TEK DERTLERİ ERDOĞAN

İlklerin seçimine doğru geri sayım sürerken, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AS TV Ana Haber Bülteni'ne konuk oldu. Fuat Kahraman'ın gündeme dair sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Millet İttifakı'nın kuruluş amacını Recep Tayyip Erdoğan'ı ülke yönetiminden uzaklaştırmak olarak nitelendirdi. Çavuşoğlu, "Türkiye son 16 yılda 3,5 kat büyüme oranını yakaladı. Bu süreçte saldırı ve kumpaslarla da mücadele etti. Milletimiz bunlara bizzat şahit oldu. Neyin ne olduğunun farkında. O yüzden bize ilgiyle yaklaşıyor. Siyaset skalasının sağından soluna kadar baktığımızda aynı masada oturup çay içmeyecek olan siyasiler bir araya geldi. Hepsi farklı, aynı sesten konuşuyor. Tek ortak amaçları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ülke yönetiminden el çektirmek" diye konuştu.

TERÖRÜ YOK EDECEĞİZ

Ana muhalefetin parlamenter sistem konusundaki söylemlerini de eleştiren Hakan Çavuşoğlu, "AK Parti kendi içinde muhalefet yaparak Türkiye'yi ileriye taşıyor. Muhalefetin söylediği gibi parlamenter sisteme geri dönüş mümkün değil. Milletimiz 16 Nisan'da bir karar verdi. Bunlar milletin kararını hiçe sayıyor. Türkiye'yi geriye götürmek istiyorlar" çıkışında bulundu.
Terörle mücadele konusunda çok net olduklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Biz terör konusunda son derece kararlıyız. Şu an zaten hainlere göz açtırmıyoruz. Hamlemiz, kaynaklarını kurutmak. Kandil değil nereye giderlerse gitsinler, girdikleri delikten çıkaracağız. Bu ülke için PKK'yı gündem olmaktan çıkaracağız. Yalnız milletimizin PKK'ya destek verenleri, onların güçlenmesi için uğraşanları görmesi lazım. Kılıçdaroğlu Afrin'e girerken orada 500 bin insan var girmeyin demişti. Şimdi Kandil'e gireceğiz. Bu sefer de orada kimse yok, girmeyin diye karşı çıkıyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.