Hava Durumu

Çavuşoğlu: "Bursa'yı Birlikte Büyüteceğiz"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yöneticilerini Ankara'da ağırlayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Bursa'mızın geleceği için Ankara'dan her türlü desteği vermeye hazırız. Şehrimizi hep beraber çalışarak birlikte büyüteceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 21:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çavuşoğlu: "Bursa'yı Birlikte Büyüteceğiz"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yöneticilerini Ankara'da ağırlayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Bursa'mızın geleceği için Ankara'dan her türlü desteği vermeye hazırız. Şehrimizi hep beraber çalışarak birlikte büyüteceğiz" dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve yönetim kurulu üyeleri, başbakan yardımcılığı görevine getirilen Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çavuşoğlu, "Biz makamları amaç olarak değil, araç olarak görüyoruz. Burada ülkemize ve kentimize en yüksek düzeyde fayda sağlamak için çalışacağız. Bu görev Bursa'ya duyulan güvenin bir sonucudur" dedi.

Çavuşoğlu, BTSO'nun 'Bursa Büyürse Türkiye Büyür' vizyonuyla, şehre ve ülkeye yakışan projelere imza atan bir kurum olduğunu söyleyerek, "BTSO başkanımız başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. Başkanımızdan odamızın vizyonu ve projeleri konusunda bilgiler alma fırsatı buldum. Bizler Ankara'dan her türlü desteği vermeye hazırız. Hep beraber çalışalım, Bursa'yı birlikte büyütelim. Bursa büyüsün Türkiye büyüsün" diye konuştu.

İbrahim Burkay, Çavuşoğlu'nun yeni göreviyle birlikte Türkiye'nin üreten gücü olan Bursa'nın Ankara'daki temsiliyetinin daha da güçlendiğini belirterek, "Bursa'mız için hayırlı olmasını diliyorum. Önceki kabinelerde yer alan bakanlarımızın ve bütün milletvekillerimizin şimdiye dek Bursa'mıza ve ülkemize çok önemli hizmetleri oldu. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bursa'mızın, Ankara'da güçlü bir şekilde temsil edilmesinden ve çalışmalarımızın sahiplenilmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

Bursa iş dünyası olarak Türkiye'nin sağlam adımlarla daha güçlü bir geleceğe yürümesini hedeflediklerini belirten Başkan Burkay, "Bursa'nın ekonomik alandaki potansiyeli daha da artacak. Bu süre zarfında Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu ve bütün milletvekillerimizle birlikte yine örnek projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi ve Kirazlıyayla Yaşam Boyu Eğitim Merkezi gibi önemli projelerimizin temelini yakında atacağız. Türkiye'nin orta gelir tuzağından kurtuluşunun önünü açacak olan, yeni sanayi devriminin sembolü TEKNOSAB gibi dev bir projenin temel atma törenini de kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz. BTSO olarak şehrimiz için çalışmaya ara vermeden devam edeceğiz. Bursa iş dünyası olarak sizin yanınızdayız."

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk da Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun Bursa'ya ve ülkeye önemli hizmetlere imza atacağına inandığını belirterek, yeni görevinde başarı diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.