Hava Durumu

Çavuşoğlu'ndan Almanya'ya "Nazi" cevabı

Bakan Çavuşoğlu, "Nazi" benzetmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Siz Nazisiniz demedik, karar Nazi dönemini andırıyor' dedik." açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çavuşoğlu'ndan Almanya'ya "Nazi" cevabı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Almanya'ya "Nazi" yanıtı geldi. Çavuşoğlu, "Siz Nazisiniz demedik, karar Nazi dönemini andırıyor' dedik." dedi.

TOPLANTI KRİZİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Almanya ile yaşanan toplantı gerilimine ilişkin, "Program yapılacak yerlere baskı yapılıyor" dedi."

HOLLANDA'DAKİ ETKİNLİK

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hollanda'daki etkinlik için mevkidaşıyla görüşeceklerini belirterek, "Rica ederse seçim sonrası gel diye, adam gibi rica ederse, seçim sonrası cuma ya da cumartesi gidebiliriz. 'Her şart bizim için zor derse' bu cumartesi giderim."

RAKKA OPERASYONU

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye'nin hedefinin El Bab'dan sonra öncelikle Münbiç olduğunu belirterek, "Münbiç'e gittiğimiz zaman karşılaşırsak YPG'yi vuracağımızı daha önce net bir şekilde ifade ettik" dedi.

Bakan Çavuşoğlu Rakka operasyonu için de " Türkiye operasyonun merkezinde. Kesinleşmiş karar yok, ABD'nin kafası karışık." açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.