Hava Durumu

Çaykur Rizespor 1-1 Atiker Konyaspor

UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı elde eden Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. İki takımda ligin ilk haftasında 1'er puanla yetindi.  

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çaykur Rizespor 1-1 Atiker Konyaspor
Çaykur Rizespor ile Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig 2016/2017 sezonun ilk haftasında karşı karşıya geldi. 

Karşılaşmanın ilk devresine ev sahibi ekip maça hızlı başladı. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde ev sahibinde Emrah Başsan harika bir şut çıkardı anca top kaleci Serkan Kırıntılı'da kaldı. Çaykur Rizespor 18. dkaikada gole çok yaklaştı. Ancak Ahmet İlhan Özek'in şutu kaleyi bulmadı. Bu pozisyonun hemen ardından Ahmet İlhan bir pozisyon daha yakaladı. Ahmet İlhan'ın kafa vuruşu yine kaleyi bulmadı. 30. dakikada Çaykur Rizespor'da kaleyi yoklayan isim Saadane oldu fakat bu pozisyondan da gol sesi çıkmadı. İlk yarının bitimine kısa bir süre kala Konyaspor'da Mehmet Uslu'nun sert şutu çerçeveyi bulmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarının 55. dakikasında konuk ekip golü bulan taraf oldu. Jagos Vukovic kafa vuruşuyla yaptığı şut ağlarla buluştu ve takmını Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçirdi. Golde asist ise Deni Milosevic'ten geldi. Golden sonra Atiker Konyaspor baskısını arttırdı. İlk golün asistini yapan Milosevic 67. dakikada gole yaklaştı . Milosevic'in yaptığı şut kaleyi bulmadı. Mücadelede skora denge getiren gol 86. dakikada geldi. Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a giden Emrah Başsan attığı golle skoru 1-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi ve takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı. (Fanatik)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.