Hava Durumu

Çaykur Rizespor Başkanı Kartal: Muriqi transferi için Ali Koç'la görüştük

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Sayın Ali Koç şakayla karışık Vedat Muriqi için konuştu. 'En iyi bize uyar' dedi." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2019 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2019 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çaykur Rizespor Başkanı Kartal: Muriqi transferi için Ali Koç'la görüştük

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Kartal, "Sayın Ali Koç şakayla karışık Vedat Muriqi için konuştu. 'En iyi bize uyar' dedi. 'İstiyorsan al'dedim ama 'Şu rakamı veririm, bu rakamı veririm' demedi. Bizim kulüplere olan mesafemiz eşit şekilde. Biz en iyi teklifi verene, Vedat Muriqi'yi yollayacağız. Ayrıca onu da üzmek istemiyoruz. Daha 24 yaşında ve kendisini göstrebileceği bir yere gitmesini istiyoruz. Hayırlısı neyse, o olsun." dedi.

"5 TAKIMDAN TEKLİF VAR"

Kartal, "Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Toulouse ve bir takımdan daha teklif var, adını bilmiyorum. Bizim duyumlarımız 3 milyon euro civarında ama bu rakama, bizde kalmasında daha hayır var. En çok rakamı verene satarız ama belli bir rakamın altına düşmek istemiyoruz. Vedat Muriqi şu an tüm takımlara eşit mesafede." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.