Hava Durumu

Cehennem olsa da hedef play-off

İnegölspor’da Başkan Eşref Güç ve Teknik Direktör Taşkın Güngör, tek amaçlarının son müsabakayı da kazanarak hedeflerine ulaşmak olduğunu dile getirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 07:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 07:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cehennem olsa da hedef play-off
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun son iç saha maçında Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 mağlup eden İnegölspor, PTT 1’inci Lig yolunda Play-off kapısını sonuna kadar araladı. Bordo Beyazlılar’ın önündeki tek engel ise bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Eyüpspor maçı. Tepecikspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Bu dönemlerde kolay maç olmuyor. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Tekrar Play-off potasındayız. İstanbul’daki müsabakada cansiperane bir karşılaşma olacak. Bir tarafta yenilirse düşecek, diğer tarafta kazanırsa Play-off’a gidecek. İnanılmaz bir maç olacak. Hedefimiz bir 6 maç daha oynamak ama önceliğimiz tabii ki Eyüpspor maçı" dedi.

TAKIM HAK EDİYOR

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, "Şu anda yine beşinci sıradayız ama ligler bitmeden hiçbir şey kesinleşmiyor. Şimdi önümüzde zorlu bir Eyüpspor maçı var. Kaybederlerse küme düşecekler ama biz ona bakmadan maçı kazanmak zorundayız. Eyüp isterse cehennem olsun, o cehennemden çıkmamız lazım. Onları yenip Play-off’a kalmamız lazım. Bu takım bunu hak ediyor. İnegöl bunu hak ediyor. İnşallah önümüzde bir haftalık heyecanlı süreç var. O süreci de iyi değerlendirsek, son maçı da kazandığımız zaman play-off’un içindeyiz. Allah inşallah onu bize nasip eder, bundan sonra geriye bakmanın bir anlamı yok" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.