Hava Durumu

Celal Sönmez'den Recep Altepe'ye ziyaret

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Celal Sönmez'den Recep Altepe'ye ziyaret
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ile Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Başkan Recep Altepe’yi Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Yeni belediye hizmet binası hakkında bilgi veren Recep Altepe, “Büyükşehir Belediyesi’nin bütün hizmet birimleri yaklaşık 140 yıl sonra şehre kazandırılan binada bir araya geldi. Bu da bizim dönemimize nasip oldu. Hep eserler kazandırmak önemli diyoruz ya, Bursa’ya bu eserleri kazandırmak bizlere düştü. Belediye binası da en önemli eserlerden biri” dedi.

Başkan Recep Altepe, yeni binanın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma performansına katma değer kazandırdığını belirterek, “Her şey Bursa için. Bizler Bursa için çalışıyoruz. Böyle bir şehirde yaşamak bizler için büyük bir şans ve böyle bir şehre hizmet etmek de büyük bir onur. Bursa, artık dünyanın her yerinden gelen insanlar için ilgi odağı oldu. Dünyanın hızlı gelişen 4. büyük şehri. Sanayii, tarımı, ticareti ve turizm değerleriyle de artık her alanda dünya gündemine gelen, üretimlerle de ilk olan bir şehir… Bursa, öncü adımlarıyla model oldu. İlk adımları Bursa atıyor, diğer büyükşehirler de bunları takip ediyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Bursa’nın marka değerinin artması konusunda en büyük katkıyı sağlayan kurumlarda başta Sönmez Medya var. Bugüne kadar desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Bursa için güzel hizmetleri birlikte yapacağız. Bursa’nın ismini dünyada çok daha fazla duyurmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Celal Sönmez de, “Yeni binanızda Bursa’ya çok başarılı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum. Bursa’ya güzellikler yakışır. Bursalılar burada hizmet alacak. Ne mutlu sizlere, bu büyük bayrağı taşıyorsunuz. Bursa adına size teşekkür etmek için geldik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.