Hava Durumu

Celal Sönmez Engelsiz Yaşam Merkezi gün sayıyor

Vali Yakup Canbolat, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Bursa Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş ve beraberindeki heyet Celal Sönmez Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yerinde inceledi. Vali Canbolat, incelemelerde yaptığı açıklamada, Bursa'ya kazandırılan engelsiz yaşam merkezi için Sönmez Ailesi'ne teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2019 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2019 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Celal Sönmez Engelsiz Yaşam Merkezi gün sayıyor

Haber: Seray SAYGILIOĞLU

Hayırsever işadamı ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez tarafından Yunuseli Mahallesi'nde oluşturulacak Celal Sönmez Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kafeterya, yemekhane, toplantı salonları, atölye odaları ve engelli vatandaşların yararlanabileceği yüzme havuzu bulunmakta.

Açılış için sayılı günleri kalan Celal Sönmez Engelsiz Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulunan Bursa Valisi Yakup Canbolat, Sönmez Ailesi'ne Bursa'ya kazandırdıkları bu önemli proje için teşekkürlerini sunarken " Engelli bireylerin eğitimlerinin sağlanması, bu kişilerin topluma kazandırılmasıyla ilgili her türlü ortamın kurulması hem devletin hem de hayırsever vatandaşların görevidir. Sönmez Ailesi'de bu görevi vazife bildiler. Bursamız'da böyle bir açık vardı. Sayın hayırsever işadamı Celal Sönmez'de önceki dönemde böyle bir taahhütde bulunmuş. Bursa'ya kazandırılmış çok güzel bir eserdir. Sönmez Ailesi'ne tüm Bursalılar adına teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.