Hava Durumu

Celil Çolak: Bozbey güldürmeye devam ediyor

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Belediye meclis toplantısında Nilüfer Belediyesi'nin 'Gökkuşağı Şehirleri Ağı'na katılmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i hedef alan Celil Çolak, "Kendinize güldürmeye devam ediyorsunuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2017 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2017 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Celil Çolak: Bozbey güldürmeye devam ediyor

Türkiye'den Şişli ve Beşiktaş Belediyelerinin üye olduğu Gökkuşağı Şehirleri Ağı'na Nilüfer Belediyesi de katıldı. Nilüfer Belediye meclisinde AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in Türk toplumunun değerleriyle örtüşmeyen bir kuruluşa üye olarak, ahlaksızlığa prim verdiğini söyledi.

Bozbey'in bir yerlere şirin gözükmek adına bu tarz çalışmaların içerisinde yer aldığını ifade eden Çolak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"LGBTİ'yi normalleştirmek ve yaygınlaştırmak adına gerçekleştirilen lobi faaliyetleri ne yazık ki son yıllarda Türkiye'ye de sıçramıştır. 2008 yılında Hollanda'da LGBTİ politikaları bulunan şehirlerin oluşturduğu bir ağ olan 'Gökkuşağı Şehirleri Ağı'na katılan Nilüfer Belediyesi, LGBTİ'yi normalleştirme çalışmalarına destek olmuştur. Belediye yönetimi adeta bu ülkenin değerleriyle alay etmektedir. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türk toplumunun değerleriyle uzaktan ve yakından alakası olmayan bir kuruluşa üye olarak neyi amaçlamaktadır? Şunu kesinlikle unutmayın, halk bunun hesabını er ya da geç sizden soracaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.