Hava Durumu

Cem Yılmaz'dan Bursa selfiesi!

Yüksel Aksu’nun yazıp yönettiği 'İftarlık Gazoz' filminin Bursa galasına katılan filmin baş rol oyuncusu Cem Yılmaz, "Sinema salonu bizim için kutsal yerlerden birisi. Buna yakışır güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2016 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2016 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cem Yılmaz'dan Bursa selfiesi!

'İftarlık Gazoz' filminin Bursa galası PodyumPark Eğlence ve Yaşam Merkezi Cinemaximum Salonu'nda gerçekleşti. Filmin galasına, komedyen ve sinema oyuncusu Cem Yılmaz'ın yanı sıra, yapıcı Elif Dağdeverin, yönetmen Yüksel Aksu, Berat Efe Parlak, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Ümmü Putgül katıldı. Bursalı sinemaseverlerle 2 ayrı salonda buluşan oyuncular, film hakkındaki görüşlerini açıkladı.

SELFİE ÇEKTİLER 

İzleyicileri 'Hoş geldiniz' diyerek selamlayan Cem Yılmaz, "Sinema salonu bizim için kutsal yerlerden birisi. Buna yakışır güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Birlikte izleyeceğimiz film içerik olarak bizi çok mutlu ediyor" dedi. Sözlerini, "İsterseniz prodüksiyon değil, biz burada oynayalım" diyerek tamamlayan Yılmaz, herkesi kahkahaya boğdu. Film ekibi, keyifli söyleşi sonrası bu güzel anları selfie çekilerek ölümsüzleştirildi.



Film, 1970'lerin Türkiye'sinde Ege'nin bir kasabasında geçen film, okulu tatile giren ve yaz tatilini boş geçirmek istemeyen bir çocuğun, Ramazan ayında 'Gazozcu Ustası Cibar Kemal'in yanında çalışmaya başlamasını ve sonrasında yaşanan traji-komik olayları konu alıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.