Hava Durumu

Cem Yılmaz'dan "Röntgencilik" iddiası

Defne Samyeli ile yaşadığı aşkla ve işlerindeki başarılarıyla sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz, Twitter hesabından evinin tanımadığı kişiler tarafından izlendiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2018 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2018 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cem Yılmaz'dan "Röntgencilik" iddiası

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sevgilisi Defne Samyeli ile gittiği MFÖ konserinde korumaların etrafından etten duvar örerek fotoğraf çektirmeyi engellediği iddia edilmişti. Konu hakkında açıklama yapan Yılmaz, söz konusu haberleri yalanlarken tanımadığı kişiler tarafından evinin izlendiğini söyledi.

"HİÇ ŞAŞIRTMADILAR"

Twitter üzerinden açıklama yapan ünlü komedyen, "Çok tuhaf... Konsere gittik dün, çok güzeldi. Önümüzde, konser alanının görevlileri 'Lütfen oturun konser başlayacak, yapmayın, buraya toplanmayın' diye görevlerini yapmaya çalışıyorlardı... Yarın 'Etten duvar ördürdü, korumaları dehşet saçtı' yazacaklar dedim ve hiç şaşırtmadılar!" dedi.

"1 HAFTADIR EVİM İZLENİYOR"

Yazlığının önünde bekleyen gazetecilerle ilgili de bir açıklama yapan Yılmaz, "Bir küçük konu da şu; 1 haftadır evin karşısındaki tepede tele-objektifle evi gözetliyorlar. Bunlar normal mi, ben yine normal bir insan olarak sorayım da... Belki benim kafada bir iki makul insana, bir haber vermiş olurum. Velhasıl yine bir nefret ettirme çalışması var gibi... Bence boşa bir uğraş ama siz bilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.