Hava Durumu

Cem Yılmaz: Size bazı ibretlik insanlar sunayım

Komedyen Cem Yılmaz, İstanbul seçimlerinin iptaline ilişkin yaptığı paylaşımına tepki gösterenleri Twitter hesabından paylaşarak cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cem Yılmaz: Size bazı ibretlik insanlar sunayım

Sanatçı Cem Yılmaz, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimini iptal kararına birçok ünlü isim gibi tepki gösterdi. Paylaşımının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirilen Yılmaz, "Size bazı ibretlik insanlar sunayım" başlığı altında eleştirilere cevap verdi.

"SEN BAZI İNSANLARI SEVERSİN BEN HERKESİ"

Başarılı komedyen, yapılan yorumlara "Ben vatanını, milletini seven sade bir vatandaşım? Siyasetten de hiç hoşlanmam. Sen bir adayı seversin, ben öbür adayı severim... Öyle değil mi güzel kardeşim (tane tane anlat Cem abi) Sen "bazı" insanları seversin, ben "herkesi "severim... Belki de farkımız budur?" paylaşımıyla cevap verdi.

"ŞEHİT VERDİK GIKIN ÇIKMADI"

Cem Yılmaz, kendisine "Şehit verdik gıkın çıkmadı" gibi yorum yapanları da "Size bazı ibretlik insanlar sunayım" diyerek paylaştı.

100'ÜN ÜZERİNDE ÇOCUĞUN EĞİTİM BURSUNU KARŞILAMIŞTI

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri Malülleri Dul ve Yetimlerinin Eğitim ve Yardım Vakfı'nın yararına sahneye çıkmış ve geceden toplanan paralarla 100'ün üzerinde çocuğunun yıllık üniversite eğitim bursunu karşılamıştı. Yılmaz, TEYEV yararına çıktığı sahnenin haberini de paylaşarak eleştirilere yanıt verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.