Hava Durumu

Cenazede soğuk rüzgarlar

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cenazede soğuk rüzgarlar

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Önceki gün evinde hayatını kaybeden Yılmaz için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisinde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Omuzlara alınan cenaze Kanlıca mezarlığına doğru yola çıktı.

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ CENAZEDE

Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Hasan Yılmaz, amcası Turgut Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz , Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Hasan Yılmaz, amcası Turgut Yılmaz, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eski Başbakan Tansu Çiller, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fener Rum Patriği Bartholomeos, iş adamları Ali Ağaoğlu, Abdurrahim Albayrak, Ahmet Nazif Zorlu, ile iş, siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Hasan Yılmaz ağabeyinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Tabuta elleriyle dokunan Hasan Yılmaz uzun süre ağabeyinin tabutuna baktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.